De laatste reviews over B & B "Het Heerenhuis"

Heerlijk

onno, augustus 2019

Positieve ervaringen

Op een mooie ligging een oud herenhuis dat door de eigenaar goed gerestaureerd is. het ziet er mooi uit. de gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk. bij binnenkomst een duidelijke uitleg gehad over hoe het allemaal in zijn werk gaat. goede bedden om op te slapen. De kamer was voorzien van een waaier en dat was fijn omdat we er in een warme periode waren en de kamer zonder waaier wel heel wam was

Verbeterpunt(en)

ik zou niks veranderen of verbeteren aan deze mooie bed en breakfast


Heerlijk

Elma, juli 2019


Fantastisch

Han Jansen, oktober 2018

Positieve ervaringen

Bedden waren opgemaakt zoals afgesproken. Leuke ontvangst met wat lekkers bij de thee. Mooie badkamer. Op zolder dus twee vrij steile trappen op en af. Goed ontbijt. Vriendelijke gastheer


Voortreffelijk

Marij, mei 2018

Positieve ervaringen

Zeer verzorgde en plezierige plek.Zeer goed

John, maart 2018

Positieve ervaringen

Door een ongelukje van de gastvrouw kon het ontbijt niet worden verzorgd. Dat hebben we zelf gedaan. Maar de gastheer zorgde 's morgens toch voor een vers gekookt eitje! Koffie en thee konden we ook vrij gebruiken. Ruime schone kamers met goede bedden. Heerlijke (gemeenschappelijke) douche. Gunstige locatie: dicht bij het centrum van Assen en het Asser bos voor de deur! Gastheer en gastvrouw waren hartelijke en plezierige mensen. Wij waren erg tevreden. Kamers alleen te bereiken via 2 trappen.

Verbeterpunt(en)

we kunnen ze niet bedenken.


Voortreffelijk

Casemier , november 2017

Positieve ervaringen

Geweldige locatie nabij centrum en tegenover het Asser bos. Prettig ontvangen door onze gastheer. Zeer schoon en netjes. Sfeervolle inrichting. En s'morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt met oa; vers fruit, gekookt eitje, verse sinaasappelsap, diverse broodjes. Een aanrader!


Heerlijk

Edgard, april 2017

Positieve ervaringen

Vanwege werk twee nachten bij het Heerenhuis verbleven. Een heerlijke plek met een comfortabele kamer. Prettige ontvangst en erg verzorgd ontbijt.


Fantastisch

L.W. Dessauvagie, maart 2017

Positieve ervaringen De B&B is schoon, netjes en verzorgd ingericht. De bedden heerlijk en de service avn Gert geweldig. Prettig verblijf gehad!

Verbeterpunt(en)

-


Fantastisch

Dylan Spek, maart 2017

Positieve ervaringen

Aardige mensen, lekker en uitgebreid ontbijt, mooie kamers in een mooi huis, fijn verblijf.

Verbeterpunt(en)

De kamer is wel licht als je s'ochtends nog slaapt.


Fantastisch

Mieke , februari 2017

Positieve ervaringen

Prachtig huis. Mooie gerenoveerde kamers in stijl met alles erop en eraan. Heerlijk ontbijt! Konden geen minpuntje vinden.

Dank je wel Gert.


Fantastisch

Emil, augustus 2016

Bekijk alle reviews op deze website

© Copyright Het Heerenhuis Assen     Privacy